BİNGÖL / KARLIOVA - Hacılar Ortaokulu

Hacılar Ortaokulu

Hacılar Köyü Karlıova/Bingöl
Vizyon
Bütün çalışmalarımızın öğrenci merkezli olduğu, Bütün emek ve gayretlerin neticesinde onların bizden en iyi şekilde bilgi ve birikime sahip olarak ayrılması, ve ilerleyerek artan başarı grafiğimizin daha da yukarılara çekilmesini sağlamak en önemli gayemizdir.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti Yasa ve düzenlerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yol almak okulumuzun en önemli misyonudur. Eğitimde hiç bir fert feda edilemez rehberliği ile öğrencilerimizin en iyi şekilde okulumuzda geleceğe hazırlanmasını, onların hem hayata hem de bilgiye en iyi şekilde ulaşmasını sağlayarak arttırmak en önemli gayemizdir. Güzel bir toplum, herkesin birbirine güvendiği anlayışın , huzurun , ve refahın eksik olmadığı bir ortam oluşturmak ve en önemli başlangıç yerlerinin okullarımız olduğunu hem öğrencilerimize hem de bütün velilerimize bunun değişmez bir kanı olduğuna inandırmak.
Derslik :8<
Öğretim Şekli :NORMAL
KALORİFER
Diğer
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuz Bingöl/Erzurum kara yolu üzerinde olup ulaşım köy ,ilçe ve şehirlerarası araçlarla sağlanmaktadır.
KÖY
İLİMİZE UZAKLIK:40km İLÇEMİZE UZAKLIK:30km