BİNGÖL / KARLIOVA - Hacılar Ortaokulu

Şahabettin ŞİMŞEK - Okul Müdürü

Şahabettin ŞİMŞEK 1986 yılında Bingöl’ün Solhan İlçesinde doğdu. İlköğretimini Vali Güner Orbay İlköğetim okulunda okudu, Lise eğitimini Bingöl Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamladı. 2005’te Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel sanatlar Eğitim Fakültesi Resim öğretmenliğini kazandı, 2010’da Bitlis Mutki İlçesi Dereyolu Köyü İlköğretim Okuluna Resim öğretmeni olarak atandı, Sırasıyla 2012´ de Bingöl MEV Öğretmen Serkan AKYAZ Ortaokulunda resim öğretmeni görevinde çalıştı, 2013-2015 yılları arasında MEV Öğretmen Serkan AKYAZ Ortaokulunda  Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 tarihlerinde 100. Yıl Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2017-2019 yıllarında Yamaç Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı yaptı, Ekim 2019 tarihinde Karlıova Hacılar Ortaokulu Müdürü olarak atandı.