BİNGÖL / KARLIOVA - Hacılar Ortaokulu

Mrt

Soru çözümü haftaiçi her gün 3. tenefüste yapılacaktır.

Nis

Hacılar İlk ve Ortaokulu Olarak Yapacağımız 23 Nisan Kutlamasına Bütün Köyümüz ve Gelmek İsteyen Herkes Davetlidir. Programda çok güzel oyun ve eglencelerimiz olacaktır. Bu arada 24 Nisan Bakanlığın yaptıgı açıklama ve yönerge geregi tatil olmadığı bildirildi.

Mrt

Hacılar Ortaokulu olarak 12 Mart İstiklal Marşı mızın kabülünü ve unutulmaz İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY u anma programını yaptık. Büyük İlgi gören programımızda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin başarı durumlarının değerlendirilmesi ve başarının arttırılabilmesi için gerekli neler yapılabilir. Yeni sınav sistemi olan TEOG üzerinde bilgilendirme. Okulumuzun eksikleri ve ihtiyaçaları. Öğretmen ve veli işbirliği gibi konular üzerinde toplantı yapılacaktır. Bütün velilerimizin katılımı önemle beklenmektedir.

Nis

Okul bahçesinde düzenlenecek etkinliğimize  bütün halkımız ve yöneticilierimiz davetlidir.