BİNGÖL / KARLIOVA - Hacılar Ortaokulu

Mrt

Çocuklarımız kitaplarını okurken artık yalnız değiller! Başlattığımız yeni uygulamayla beraber velilerimiz de çocuklarıyla beraber kitap okuyorlar. Böylece çocuklarımız asla unutamayacakları özel bir deneyimi aileleriyle beraber yaşıyorlar. Biz bunu çok sevdik yayılması dileğiyle...

Mrt

Okulumuzda tahliye tatbikatı büyük bir verimlilikle sorunsuz gerçekleştirildi. Tatbikat sonrası okul müdürümüz Şahabettin ŞİMŞEK öğrencilerimize yönelik çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Ock

Okulumuz fen Bilimleri laboratuvarında bilimsel deney yapıldı. katkılarından dolayı fen bilimleri hocamız Duygu KILINÇ hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda Dr. Öğr. Üyesi Serdal POÇAN tarafından"Matematik Eğitiminde Artırılmış Gerçeklik" söyleşisi gerçekleştirildi. Bu etkinlik kapsamında  öğrencilerimiz artırılmış gerçeklik deneyimi yaşama imkanı elde ettiler. Söyleşi sonrası okul müdürümüz sayın Şahabettin ŞİMŞEK tarafından Dr. Öğr. Üyesi Serdal POÇAN'a teşekkür belgesi takdim edildi. Katkılarından dolayı sayın Serdal POÇAN beyefendiye teşekkür ederiz.

Kas

Bingöl Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü ve Bingöl Üniversitesi öğrencilerinden oluşan gönüllüler okulumuzda öğrencilerimize yönelik etkinlikler düzenlediler. Katkılarından dolayı Bingöl Gençlik İl Müdürlüğü ve Bingöl Üniversitesi öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Uzun Süren Çalışmalırımız sonucunda E-Dergimiz ÖĞRENCE' nin İlk Sayısını yayınladık. Emeği geçen, katkısı olan Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Bingölde Düzenlenen Atletizm Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi kutlar, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan BULĞAYI Tebrik Ederiz.

Mrt

Hacılar Ortaokulu olarak Bingöl STEM merkezini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz bu gezide STEM projesi altında çağın gelişen teknolojilerini yakından tanıma ve tecrübe etme imkanı buldular. Bize bu fırsatı sunan STEM merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederiz.